Voorbeelden

 

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden die door ons zijn gemaakt.

 

www.glosterwereld.nl is een website over het houden van Glosterkanaries. Neem de bouw van mijn volière of de levensgeschiedenis dat door gaat tot op de dag van vandaag in Het begon ..... . Kunnen kinderen ook bij een vogelvereniging?  Ja, ze worden dan Jeugdlid, en met hun eigen ringnummer kunnen ze kampioen worden. En andere soorten in de broedkooien, kleurkanaries in de kleuren wit en geel. Een goed kanarieboek kunt u bij Literatuur vinden. Dus een internetpagina met actuele tips en ervaringen.

                       

 

 

 

 

www.kringdeachterhoek.nl is een website voor Kring De Achterhoek, één van de vier kringen die Gelderland rijk is en de grootste qua verenigingen. De kringen zijn weer aangesloten bij de Federatie van Gelderse schuttersgildenen schutterijen "St. Hubertus". belangrijke taak van de kringen is het uitdragen en bewaren van tradities en folklore in het schutters- en gildenwezen. Bestuurlijk ligt er voor ons een taak hieraan te werken. Het leggen van contacten en verstevigen tussen alle geledingen van schutterijen en gilden. Om uiteindelijk één grote schuttersfamilie te worden. Bij Kring De Achterhoek zijn 28 schutterijen en gilden aangesloten. Zij vormen samen met hun leden de kring. Zo geeft de kring aan, elkander nodig te hebben om sterk te blijven om onze doelstelling te blijven behalen. Door één collectief te zijn staan we samen sterk.

 

 

 

 

www.rijschoolronkuiper.nl is een website van Rijschool Ron Kuiper,een voor de regio nieuwe rijschool met een kwalitatief goede opleiding tegen een lage prijs. De rijlessen worden gegeven in de doordeweekse avonduren vanaf 18.30 uur, de vrijdagmiddag vanaf 13.30 uur en de gehele zaterdag vanaf 08.00 tot 16.00 uur.  
Rijschool Ron Kuiper lest in een Audi A3, een moderne lesauto met start/stop systeem en elektronische parkeerrem.

 

 

 

 

   
Komt hier uw website?

 

 

 

 

© LKwebdesign